"Rahsia Perniagaan Coklat Buatan Tangan Dari Rumah Kini Terbongkar. Ketahui Bagaimana Untuk Bermula Dengan Kos Yang Minimum! "


7 Sebab Kenapa Anda Perlu Memulakan Perniagaan Coklat Buatan Tangan Dari Sekarang...

Anda boleh bermula dengan Kos dan risiko yang minimum.

Tiada Sijil dan Kelayakan diperlukan.

Menjana Kreativiti anda & Dapat duit daripadanya!

Bekerja Dari Rumah. Jadi Bos anda sendiri.

Kadar Keuntungan yang tinggi. Ia mencecah 300% daripada kos anda!

Buat kerja yang anda suka ...coklat..hmmm sedapnya.

Cari Duit Tambahan untuk keluarga. Jadi tak lah mengharapkan suami je.

Jangan buat alasan lagi. Perniagaan coklat sememang perniagaan yang cukup mudah walaupun anda bekerja makan gaji atau sekadar surirumah.

Kini telah ramai yang telah berjaya memulakan perniagaan coklat mereka dari rumah samada secara separuh masa ataupun sepenuh masa. Anda bila lagi?


Dari: Puan Shida
Tarikh:
RE: Perniagaan Coklat Buatan Tangan

Coklat merupakan antara makanan yang menjadi kegemaran ramai termasuk saya dan suami . Kegilaan kami terhadap coklat membuatkan saya memulakan perniagaan membuat coklat buatan tangan daripada rumah.

Permintaan terhadap coklat buatan tangan memang sentiasa ada kerana rasanya yang pelbagai dan unik berbanding dengan coklat bar yang dibeli di kedai. Permintaan akan memuncak apabila musim perayaan dan juga cuti sekolah.

Cuba teka kenapa?

Sudah tentu... Perkahwinan dan Pertunangan!

Coklat buatan tangan boleh dijadikan sebagai hantaran buat bakal suami atau isteri bagi mereka yang bakal berkahwin. Pasaran coklat memang cukup besar untuk anda terokai bersama dengan kami.

Banyak lagi pasaran yang boleh anda terokai. Ramai daripada pelanggan-pelanggan kami yang menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti coklat doorgift, lolychoc dan sebagainya.

Coklat Buatan Tangan Adalah Satu Seni

Bentuk coklat buatan tangan adalah pelbagai dan mempunyai bentuk tertentu bergantung kepada acuan. Ini yang menjadikan coklat buatan tangan unik. Kebiasaannya ia dalam bentuk coklat bar, berinti, bersalut dan sebagainya.

Ia juga boleh ditambah perisa jika anda mahu.

Adakah kita perlu buat coklat dari biji koko?

Jangan salah anggap. Coklat buatan tangan bukannya membuat coklat dari biji koko. Ia sebenarnya mengunakan coklat yang separa siap. Terdapat 2 jenis coklat yang digunakan dalam pembuatan coklat buatan tangan iaitu

Coklat Couverture atau Coklat Tulen

Coklat Compound

Yang mana paling sedap? Sudah tentu coklat tulen. Ia jauh berbeza dengan coklat yang anda beli dikedai. Cara pembuatannya juga lebih sukar dan agak cerewet. Cara untuk membuatnya akan ditunjukkan dalam pakej BuatCoklat.com ini.

Sebab itulah harga bagi sesetengah coklat buatan tangan lebih mahal berbanding dengan coklat yang anda beli di kedai.

Apa yang saya suka tentang Coklat Buatan Tangan..

Permintaan tinggi dari peminat coklat

Sesuai untuk dijadikan hadiah atau hantaran

Kadar Keuntungan yang tinggi

Khasiat untuk kesihatan terutamanya jantung

Halal

Jika anda juga seorang peminat coklat, anda kini juga boleh memulakan perniagaan coklat buatan tangan anda dari rumah anda.


Memperkenalkan Ebook Rahsia Coklat Buatan Tangan :


Panduan Pembuatan Coklat Kompaun
Panduan Pembuatan Coklat Couverture
Video Pembuatan Coklat Couverture
Panduan Pelbagai Jenis dan Perisa Coklat.
Dan Banyak lagi...

KLIK SINI UNTUK MENDAPATKANNYA


MENGAPA ANDA PERLU MEMILIKI PAKEJ RAHSIA COKLAT BUATAN TANGAN INI?

Produk Rahsia Coklat Buatan Tangan ini merangkumi panduan pembuatan coklat dari rumah dengan kos paling minimum.

Pakej lengkap ini mengandungi ebook dan video yang mudah untuk di fahami dan disampaikan dalam bahasa Melayu.

Panduan ini juga dihasilkan dengan rajah dan panduan langkah demi langkah sebagai rujukan dan ulangkaji.

Panduan yang ditunjukkan banyak mengunakan alatan dan bahan yang sudah tersedia di dapur rumah anda.

Mungkin anda mengalami masalah ini untuk belajar atau menghadiri bengkel pembuatan coklat buatan tangan.

Sukar untuk meninggalkan anak kecil

Lokasi bengkel yang jauh dari rumah anda

Tiada kemampuan kerana kos bengkel yang tinggi

Tiada kenderaan untuk menghadiri bengkel

Semua ini anda akan perolehinya dalam bentuk CD yang membolehkan anda menyimpan dan membuat ulang kaji bila bila masa.

Perniagaan ini sememangnya sesuai untuk mereka yang ingin berniaga kecil kecilan dari rumah terutamanya suri rumah.Malah, saya sendiri adalah seorang suri rumah sepenuh masa!


Berapakah harga Panduan ini?

 

Harga: RM250  RM200 RM180

RM87 RM97

Tawaran Harga Promosi Telah Tamat

Rahsia Coklat Buatan Tangan

Kini ia berharga :

*RM100 sahaja!!



MILIKINYA SEKARANG

P/S: Ia adalah ebook bukan buku yang dicetak. Anda akan menerima ebook dalam CD yang akan dipos ke rumah anda.

 

Jangan berlengah lagi. Dapatkan Rahsia Coklat Buatan Tangan ini sekarang! Bertindak sekarang, anda mengambil satu tindakan yang bijak untuk mengubah hidup anda. Rebutlah Peluang ini sebelum terlambat!

Ebook ini sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang baru hendak berjinak-jinak dengan 'dunia' coklat.Penggunaan ayat yang mudah dan ringkas membolehkan anda memahami dengan jelas setiap langkah pembuatan coklat. Anda juga akan didedahkan dengan pelbagai maklumat tentang coklat bagi memudahkan pemahaman sebelum diajarkan cara membuat pelbagai jenis coklat.Saya memang tak sangka membuat coklat sebenarnya tidaklah sesukar mana setelah membaca e-book ini. Terima kasih Puan Shida. Berbaloi-baloi! Saya sangat sarankan untuk anda mendapatkannya.


Hafizah Hakim, Mersing, Johor

 

Assalamualaikum Puan Shida, Saya Puan Fauziah dari Jasin, Melaka yang membeli ebook Buat Coklat dan saya telah cuba membuatnya dan inilah hasilnya. Insyaallah, saya akan terus mencuba sehingga boleh mengambil tempahan. Terima kasih puan kerana ebook ini mudah difahami untuk membuatnya. Akhir kata doakan usaha saya berjaya.

[via MMS]


Fauziah Mohamed Thazalie , Jasin, Melaka

 



TQ Puan Shidah, e mail puan datang tepat pada masanya. semalam saya deliver produk pertama saya ( Box of 35 with 10 aluminium wrap at RM45) untuk pelanggan pertama saya selepas saya menghantar flyres di condo kawasan berdekatan hujung minggu baru ni . ( Ampang)

Tak sangka banyak sms untuk V day ( saya terpaksa tolak ) dan ada yang call minta quote untuk wedding 500 box of 4 !!...( saya masih belum berani ambil tempahan besar ) so I told her that my hands are full at the moment.

Ada yang call tanya if saya boleh buat lollichoc pagi tadi ,so saya surf web for idea dan cuba buat andaian sendiri macamana nak masukkan warna. ( ingat nak try out sendiri dulu pakai logic akal) ..tak sangka bila buka e mail petang ni Puan Shidah dah ada download for lillichoc ( jimat masa saya) ...TQ...tapi maybe saya tak ambil order yang tu dulu...sekarang ni saya boleh peruntukkan 2 jam je ( 10-12pm) utk aktiviti ni sebab sibuk dengan persekolahan anak2 waktu siang..

Saya sebenarnya baru meletak jawatan yang bergaji lumayan di Menara Petronas setahun lalu demi anak yang menduduki exam penting....Alhamdulillah buat masa ni saya tak terbuka hati untuk kembali kerja makan gaji walaupun ada panggilan...tak sampai hati nak tinggalkan anak2 macam dulu lagi dan nampaknya suami pun happy anak2 saya yg 4 orang ( 13, 10, 6, 1) terjaga baik berbanding dengan masa guna maid dulu....

Alhamduliilah rezki Allah melalui suami makin bertambah dan sekarang ada skill baru buat coklat...

Idea business coklat ni timbul apabila terserempak dengan rakan pergi Mekah musim haji tahun lepas yang sedang cari Riben untuk kotak coklat di pasaraya ...borak sikit about her business dan mungkin Allah gerakkan hati ni untuk belajar buat coklat so saya jumpa buatcoklat.com...saya pun memang minat memasak dan agak berseni jugalah...hehe and Alhamdulillah cubaan pertama ikut tunjuk ajar puan menjadi dengan jaya ...keluarga saya suka yang ada filling peanut butter dengan bubble rice ...3 hari dah habis 1 kilo makan sendiri ( we love dark choc) ...hehe....saya hantar flyers pun sekadar nak test market..tak sangka betul sambutan sangat baik....dan husband kata why not cuba memandangkan saya minat....

Terima Kasih Puan Shidah...semoga usaha diberkati Allah...

p/s :Attach gambar box of 9 yang saya buat untuk jiran...

 



Roseliza Mokhtar , Ampang, KL

 

Kesemua testimoni diatas adalah testimoni sebenar daripada pelanggan BuatCoklat.com. Anda boleh melihat testimoni ini di laman Facebook saya.

Dapatkan Sekarang!

Mereka semua belajar untuk membuat coklat buatan tangan hanya dari rumah menerusi CD yang disediakan. Ia sangat mudah untuk difahami dan mengunakan bahasa yang cukup mudah.

Kebanyakan daripada mereka ini telah mula berniaga dari rumah dan mendapat sambutan yang mengalakkan. Malah diantara mereka yang menerima tempahan daripada badan korporat, pejabat kerajaan dan syarikat swasta untuk dijadikan cenderamata dan hadiah.

Pasaran perniagaan coklat sangat besar. Ia terlalu besar untuk diterokai oleh usahawan yang sedia ada sekarang.

Mahukah Anda Menjadi Seperti Mereka?

Anda boleh belajar buat coklat hanya dari rumah. Anda tidak perlu keluar belanja yang banyak untuk ke seminar atau bengkel buat coklat. Malah anda boleh melihatnya berulang kali nota dan video yang disediakan.

Malah ebook yang diberikan akan dikemaskini dari masa ke semasa dan sokongan berterusan daripada pihak kami. Kami mahu anda berjaya seperti mereka juga.

Dapatkan sekarang dan mula untuk mengumpul senarai pelanggan anda sendiri.

Tunggu Sekejap...

Jika anda mendapatkannya sekarang, anda juga akan diberikan 2 resepi perniagaan saya iaitu resepi kek coklat dan juga muffin.

Ia adalah resepi perniagaan muffin dan kek coklat yang kini mula mendapat tempat dihati pelanggan tetap saya. Ia adalah rahsia perniagaan saya. Namun, saya berikannya secara PERCUMA agar anda sendiri boleh mencuba dan menjualnya. Kebanyakan daripada pelanggan saya sebelum ini memang berpuas hati dan sering menempahnya dari masa ke semasa.

Ini adalah testimoni muffin dan kek coklat yang saya berikan sebagai bonus untuk anda memulakannya sebagai perniagaan tambahan dari rumah.

 

Semua resepi ini adalah killer produk perniagaan saya sendiri. Yang menariknya, mereka juga mencadangkan kepada kenalan mereka mendapatkan kek dan muffin daripada saya. Seronok kan?

Bayangkan ianya terjadi kepada perniagaan anda nanti.

Tempah Sekarang!

Saya berharap produk ini membantu anda 100% dalam menjana pendapatan tambahan dari rumah anda selepas ini. Suatu hari nanti anda mungkin akan berterima kasih kepada produk ini kerana saya pasti ianya mampu mengubah persepsi anda terhadap perniagaan dari rumah.

Anda juga mampu melakukannya!

Apa yang membezakan Ebook Rahsia Coklat Buatan Tangan dan ebook lain?

Kami menunjukkan cara pembuatan coklat dalam bentuk ebook dan juga video. Ia TIDAK terdapat pada pesaing kami.

Kami menunjukkan cara pembuatan coklat kompaun dan juga couverture. Ianya TIDAK terdapat pesaing kami.

Sokongan yang berterusan menerusi sms, telefon dan juga Facebook.

Kami menunjukkan cara untuk anda berbisnes, bukan hanya untuk buat coklat untuk diri sendiri.

 

Mulakan perniagaan coklat anda sekarang!

Ikhlas Dari Saya,


Puan Shida
012-3596909
www.buatcoklat.com

P.S: Tahukah Anda kos bagi menghadiri Bengkel Pembuatan Coklat Buatan Tangan Adalah RM250! Anda akan menjimatkan RM153 dan anda boleh gunakan wang tersebut untuk membeli barang keperluan seperti acuan dan coklat.

P.P.S: Tawaran ini sangat terhad. Dapatkan segera sebelum harga dinaikkan. CD akan dihantar dalam masa 2 hari mengunakan pos ekspress. Dapatkan Sekarang!

P.P.P.S: Anda boleh jadi kawan saya di Facebook. Semoga kita akan terus berkawan!

Earning Disclaimer| Privacy Policy| Pertanyaan | Soalan Lazim

BuatCoklat.com Salah Satu Produk:

Future Business Network [IP-0323913-P]
Lot 2399, Kg.Ketior Dalam, 33000 Kuala Kangsar, Perak